Intertops vs Games.Bitcoin.com Affiljati

tagħna paragun affiljat każinò Bitcoin paġni wegħda xejn imma info reali. Dan jagħtik dettalji ċari mill-bidu sat-tmiem. Skopri liema miż-żewġ xogħlijiet aħjar ma 'stil tiegħek. Soġġorn sintonizzat kif aħna post Intertops vs affiljati Games.Bitcoin.com taħt il-Lenti għal dan jaqblu-up.

Intertops vs affiljati Games.Bitcoin.com

Intertops joffri programm li tfittex li jġibu l-aħjar. Huwa dar għal librerija ta 'logħob ta' mħatri u sportsbook online. Apparti mill-gost u l-premjijiet tista 'tikseb mill-logħob meta inti tirbaħ, inti tista' wkoll tagħti spinta bankrolls tiegħek billi tagħmel użu mill- program affiljat każinò Bitcoin.

Fit-tarf l-ieħor huwa Games.Bitcoin.com. Is-sit huwa magħruf għal-logħob tiegħu mejda klassika u slots. Minbarra l-divertiment, inti tista 'wkoll tingħaqad mal-programm affiljat tagħha. Dan il-mod, tista 'żżid sors ieħor ta' dħul jmorru mod tiegħek. Dan huwa mod surefire u l-mod pjaċevoli għal kulħadd biex jibdew jaqilgħu.

dħul Share

sehem tad-dħul huwa dejjem suġġett jaħraq għall-imsieħba kollha. Dan jiddetermina kemm inti jista 'jaqla fi żmien xahar jew fil-ġimgħa. Dan huwa għaliex dan Intertops vs Games.Bitcoin.com affiljati write-up tkopri s-sehem tad-dħul ewwel.

affiljat program Intertops jibda msieħba ġodda off ma 'rata ta 20%. Ikollok dan għall-ewwel $ 20,000 valur ta 'profitti ikollok minn atturi tiegħek. Żid $ 10,000 għal dan u jagħtu spinta lill-rata minn 5%. Żid ieħor $ 10,000 għall-profitti totali tiegħek u s-sehem tiegħek tmur sa 30%. Tista 'tikseb ir-rati sa 35% ladarba tibda li jdaħħlu aktar ammonti ta' qligħ. Dan japplika għall-imsieħba kollha li huma parti mill Intertops.

Għall-imsieħba Games.Bitcoin.com, hemm biss mod wieħed biex profitt mill-programm. Jistiednu atturi u imbotta rata tiegħek it-triq kollha biex 25%. Ftakar li qabel ma inti tista 'tilħaq dan, inti għandek tibda bil b'rata inizjali 5%. affiljat program Games.Bitcoin.com ihallik tibda jaqilgħu profitti b'modi żgħar.

Marketing Tools u Solutions

Intertops vs affiljati Games.Bitcoin.com jieħu l-ġlieda-triq kollha lejn is-soluzzjonijiet. Dawn huma għodod li ser ikollok bżonn biex ħwawar up tiegħek siti u jtejbu l-konvenjenza.

Intertops toffri banners, links, u dashboard. Tista 'tuża dawn biex jattiraw atturi aktar. Sadanittant, l-utenti Games.Bitcoin.com se tagħmel ma biss il-metodu referral rabta u mailing list. Jekk inti tixtieq materjali promo aktar, inti ser tkun f'qagħda aħjar ma Intertops.

Ħlas Kummissjoni

Dan Intertops vs Games.Bitcoin.com affiljati paragun tkopri d-dettalji importanti ħlas kif ukoll. Intertops għandu minimu ta 'ħbiberija ta' $ 10 meħtieġa qabel ma inti tista 'tikseb ħlasijiet tiegħek. Int tista 'titlob qligħ tiegħek fl-aħħar ta' kull xahar permezz ta 'metodi differenti ta' ħlas.

imsieħba Games.Bitcoin.com, min-naħa l-oħra, jitħallsu kull jum. Filwaqt pagamenti huma limitati għall Bitcoin, ikollok biex flus kontanti profitti tiegħek b'mod aktar spiss. M'hemm l-ebda limiti stabbiliti ma 'dan programm riferiment Bitcoin.

Affiljat Manager Kuntatt u Appoġġ

Dan Intertops vs Games.Bitcoin.com affiljati paragun ma tkunx kompluta mingħajr ttrattati l-karatteristiċi ta 'appoġġ. Kemm jkunu dedikati maniġers għall-imsieħba kollha. Jekk inti tixtieq li tiddiskuti jew tagħmel xi bidliet, inti tista 'tagħmel kuntatt mar-rappreżentanti.

verdett

Filwaqt li kemm għandhom karatteristiċi ogħla rank, kull wieħed għandu d-dgħjufijiet tiegħu stess. Wieħed mill-punti dgħajfa ta 'Games.Bitcoin.com hija n-nuqqas ta' għodod tas-suq tagħha disponibbli. Imsieħba tista 'ukoll tagħmel ma jittratta dħul aktar. Minkejja dawn, huwa affidabbli, affidabbli, u huwa jista 'jipproduċi profitti.

Fuq nota oħra, Intertops tista 'żżid għażla ta' ħlas Bitcoin. Anki jekk l-għażla ta 'ħlas huwa akbar mill-oħra, huwa dejjem ħaġa tajba li jkollhom din l-għażla faċilment disponibbli.

Kollox ma 'kollox, il-Intertops vs Games.Bitcoin.com affiljati juru logħba iebsa. Iż-żewġ marki juru kwalitajiet promettenti u dawn jistgħu jgħinuk tilħaq miri tiegħek. Dejjem wieħed iżomm f'moħħu l-funzjonijiet u l-karatteristiċi inti qed tfittex u jagħżlu marka li joqgħod bżonnijiet tiegħek aħjar.