Intertops vs Games.Bitcoin.com Affiliates

Ons Bitcoin casino affiliate vergelijking Pagina's beloven niets dan echte info. Dit geeft u heldere details van begin tot einde. Ontdek welke van de twee beter werkt met jouw stijl. Blijf afgestemd als we Intertops vs Games.Bitcoin.com affiliates onder de schijnwerpers plaatsen voor deze match-up.

Intertops vs Games.Bitcoin.com affiliates

Intertops biedt een programma dat het beste brengt. Het is de thuisbasis van een bibliotheek van weddenschappen en een online sportboek. Naast de plezier en beloningen kunt u uit de spellen winnen wanneer u wint, u kunt uw bankrollen ook stimuleren door gebruik te maken van de Bitcoin casino affiliate programma.

Aan de andere kant is Games.Bitcoin.com. De site staat bekend om zijn klassieke tafelspellen en slots. Anders dan het entertainment, kunt u ook zijn affiliate programma aansluiten. Op deze manier kunt u een andere inkomensbron toevoegen. Dit is een surefire manier en leuke manier voor iedereen om te beginnen met verdienen.

Omzetaandeel

Inkomsten aandeel is altijd een heet onderwerp voor alle partners. Dit bepaalt hoeveel u kunt verdienen in een maand of in een week. Dit is de reden waarom deze Intertops vs Games.Bitcoin.com affiliates-opschrift de omzet eerst dekt.

Intertops affiliate programma Start nieuwe partners met een 20% -tarief. Je krijgt dit voor de eerste $ 20,000 waarde van de winsten die je krijgt van je spelers. Voeg $ 10,000 hieraan toe en verhoog het tarief door 5%. Voeg nog eens $ 10,000 toe aan uw totale winst en uw aandeel gaat naar 30%. U kunt de tarieven tot 35% krijgen zodra u meer inkomsten begint in te voeren. Dit geldt voor alle partners die deel uitmaken van Intertops.

Voor Games.Bitcoin.com partners, is er maar één manier om te profiteren van het programma. Invite spelers en druk je tarief helemaal naar 25%. Vergeet niet dat voordat u dit kunt bereiken, u een eerste 5% tarief moeten beginnen. Games.Bitcoin.com affiliate programma Laat u profiteren op kleine manieren.

Marketing tools en oplossingen

Intertops vs Games.Bitcoin.com affiliates neemt de strijd helemaal naar de oplossingen. Dit zijn tools die u nodig heeft om uw sites te verfraaien en het gemak te verbeteren.

Intertops biedt banners, links en een dashboard. U kunt deze gebruiken om meer spelers aan te trekken. Ondertussen, Games.Bitcoin.com gebruikers zullen alleen doen met de verwijzingslink methode en een mailinglijst. Als u meer promo materialen wilt, kunt u beter intertops maken.

Uitbetaling Commissie

Deze Intertops vs Games.Bitcoin.com affiliates vergelijking omvat ook de belangrijke uitbetalingsdetails. Intertops heeft een vriendelijk minimum van $ 10 nodig voordat u uw uitbetalingen kunt krijgen. U kunt uw inkomsten aan het einde van elke maand op verschillende betalingsmethoden gebruiken.

Games.Bitcoin.com partners, aan de andere kant, worden elke dag betaald. Terwijl betalingen beperkt zijn tot Bitcoin, kun je je winsten vaker betalen. Er zijn hierbij geen grenzen vastgesteld Bitcoin referral programma.

Affiliate Manager Contact en Ondersteuning

Deze intertops vs Games.Bitcoin.com affiliates vergelijking is niet compleet zonder de ondersteuningsfuncties aan te pakken. Beide hebben toegewijde managers voor alle partners. Als u wilt bespreken of wijzigingen aanbrengen, kunt u contact opnemen met de vertegenwoordigers.

Vonnis

Albei hebben toprangfuncties, maar elk heeft zijn eigen zwakke punten. Een van de zwakke punten van Games.Bitcoin.com is het gebrek aan marketing tools beschikbaar. Partners kunnen ook met meer inkomsten deals doen. Ondanks deze is het betrouwbaar, betrouwbaar en kan het winst leveren.

Op een andere noot kan Intertops een betalingsmogelijkheid voor Bitcoin toevoegen. Zelfs als de betalingsselectie groter is dan de andere, is het altijd goed om deze optie gemakkelijk beschikbaar te hebben.

Al met al tonen de Intertops vs Games.Bitcoin.com affiliates een zware wedstrijd. Beide merken tonen veelbelovende kwaliteiten en kunnen u helpen bij het bereiken van uw doelen. Houd altijd rekening met de functies en functies die u zoekt en kies een merk dat het beste past bij uw behoeften.