Intertops vs Games.Bitcoin.com Affiliates

Vår Bitcoin casino affiliate sammenligning Sider lover ingenting annet enn ekte info. Dette gir deg klare detaljer fra start til slutt. Finn ut hvilke av de to som fungerer bedre med stilen din. Hold deg oppdatert da vi legger Intertops vs Games.Bitcoin.com-partnere under søkelyset for denne matchen.

Intertops vs Games.Bitcoin.com tilknyttede selskaper

Intertops tilbyr et program som søker å bringe det beste. Det er hjemmet til et bibliotek med spillspill og en online sportsbook. Bortsett fra moroa og belønninger kan du komme deg ut av spillene når du vinner, du kan også øke bankrollene dine ved å benytte deg av Bitcoin casino affiliate program.

På den andre enden er Games.Bitcoin.com. Siden er kjent for sine klassiske bordspill og spilleautomater. Annet enn underholdningen, kan du også bli med i sitt tilknyttede program. På denne måten kan du legge til en annen inntektskilde som går. Dette er en surefire måte og hyggelig måte for alle å begynne å tjene.

Inntektsandel

Inntektsandel er alltid et varmt emne for alle partnere. Dette bestemmer hvor mye du kan tjene på en måned eller en uke. Dette er grunnen til at denne Intertops vs Games.Bitcoin.com-tilknyttede oppskrivninger dekker inntektsandelen først.

Intertops affiliate program Starter nye partnere med en 20% rate. Du får dette for den første $ 20,000 verdien av fortjenesten du får fra spillerne dine. Legg til $ 10,000 for dette og øk hastigheten med 5%. Legg til en annen $ 10,000 til din totale fortjeneste, og din andel går opp til 30%. Du kan få prisene opp til 35% når du begynner å ta inn flere inntekter. Dette gjelder for alle partnere som er en del av Intertops.

For Games.Bitcoin.com partnere, er det bare en måte å tjene på programmet. Inviter spillere og skyv hastigheten helt til 25%. Husk at før du kan nå dette, må du begynne med en innledende 5% -rate. Games.Bitcoin.com affiliate program Lar deg begynne å tjene penger på små måter.

Marketing-verktøy og løsninger

Intertops vs Games.Bitcoin.com affiliates tar kampen helt til løsningene. Dette er verktøy som du trenger for å krydre dine nettsteder og forbedre bekvemmeligheten.

Intertops tilbyr bannere, linker og et dashbord. Du kan bruke disse til å tiltrekke flere spillere. I mellomtiden vil Games.Bitcoin.com-brukere gjøre med bare referrallinkmetoden og en adresseliste. Hvis du vil ha mer promo-materialer, blir du bedre med Intertops.

Kommisjonen utbetaling

Denne Intertops vs Games.Bitcoin.com affiliates sammenligning dekker også viktige utbetalingsdetaljer. Intertops har et vennlig minimum på $ 10 som kreves før du kan få utbetalinger. Du kan kreve inntektene dine på slutten av hver måned ved hjelp av ulike betalingsmåter.

Games.Bitcoin.com-partnere, derimot, blir betalt hver dag. Mens utbetalinger er begrenset til Bitcoin, får du kontanter ut fortjenesten oftere. Det er ingen grenser angitt med dette Bitcoin henvisning programmet.

Affiliate Manager Kontakt og støtte

Denne Intertops vs Games.Bitcoin.com affiliates sammenligning er ikke komplett uten å takle støttefunksjonene. Begge har dedikerte ledere for alle partnere. Hvis du ønsker å diskutere eller foreta endringer, kan du komme i kontakt med representantene.

Kjennelse

Mens begge har topprankede funksjoner, har hver sin egen svakhet. En av de svake punktene til Games.Bitcoin.com er mangelen på markedsføringsverktøy tilgjengelig. Partnere kan også gjøre med flere inntekter. Til tross for disse er det pålitelig, pålitelig, og det kan levere profitt.

I et annet notat kan Intertops legge til et Bitcoin-betalingsalternativ. Selv om betalingsvalget er større enn det andre, er det alltid en god ting å få dette alternativet lett tilgjengelig.

Alt i alt viser Intertops vs Games.Bitcoin.com-tilknyttede selskaper en tøff kamp. Begge merkene viser lovende kvaliteter, og de kan hjelpe deg med å nå dine mål. Vær alltid oppmerksom på funksjonene og funksjonene du leter etter, og velg et merke som passer best til dine behov.