Intertops vs Games.Bitcoin.com Afiliați

Al nostru Bitcoin cazinou comparație afiliat Paginile nu promite decât informații reale. Acest lucru vă oferă detalii clare de la început până la sfârșit. Aflați care dintre cele două funcționează mai bine cu stilul tău. Rămâneți atenți când plasăm Intertops vs afiliații Games.Bitcoin.com sub lumina reflectoarelor pentru acest meci.

Intertops vs afiliații Games.Bitcoin.com

Intertops oferă un program care urmărește să aducă cele mai bune rezultate. Aici găzduiește o bibliotecă de jocuri de pariuri și o casă de pariuri online. În afară de distracția și recompensele pe care le puteți scoate din joc atunci când câștigați, puteți, de asemenea, să vă stimulați bancile utilizând Bitcoin casino program de afiliere.

În celălalt capăt este Games.Bitcoin.com. Site-ul este cunoscut pentru jocurile și mesele clasice de masă. În afară de divertisment, puteți să vă alăturați și programului său de afiliere. În acest fel, puteți adăuga o altă sursă de venit în drumul dumneavoastră. Acesta este un mod sigur și plăcut pentru toți să înceapă să câștige.

Revenue Share

Cota de venit este întotdeauna un subiect fierbinte pentru toți partenerii. Aceasta determină cât puteți câștiga într-o lună sau într-o săptămână. Acesta este motivul pentru care această intertops vs Games.Bitcoin.com afiliate write-up acoperă partea de venit primul.

Programul de afiliere Intertops Incepe parteneri noi cu o rată 20%. Obțineți acest lucru pentru primii $ 20,000 în valoare de profituri pe care le obțineți de la jucătorii dvs. Adăugați $ 10,000 la aceasta și creșteți rata cu 5%. Adăugați un alt cont de $ 10,000 la profitul dvs. total, iar cota dvs. crește până la 30%. Puteți obține ratele până la valoarea 35% odată ce începeți să aduceți mai multe sume de câștiguri. Acest lucru se aplică tuturor partenerilor care fac parte din Intertops.

Pentru partenerii Games.Bitcoin.com, există doar o modalitate de a profita de program. Invitați jucătorii și împingeți rata până la 25%. Amintiți-vă că înainte de a ajunge la acest lucru, trebuie să începeți cu o rată inițială 5%. Games.Bitcoin.com program de afiliere Vă permite să începeți să câștigați profituri în moduri mici.

Instrumente de marketing și soluții

Intertops vs Games.Bitcoin.com afiliații se luptă până la soluții. Acestea sunt uneltele de care veți avea nevoie pentru a vă îmbogăți site-urile și pentru a îmbunătăți confortul.

Intertops oferă bannere, link-uri și un tablou de bord. Puteți folosi aceste pentru a atrage mai mulți jucători. Între timp, utilizatorii Games.Bitcoin.com se vor ocupa doar de metoda link-ului de referință și de o listă de corespondență. Dacă doriți mai multe materiale promoționale, veți fi mai bine la Intertops.

Plată Comisia

Această comparație Intertops vs Games.Bitcoin.com afiliate acoperă și detaliile detaliate ale plăților. Intertops are un minim prietenos de $ 10 necesar înainte de a putea obține plățile. Puteți solicita câștigurile dvs. la sfârșitul fiecărei luni utilizând diferite metode de plată.

Jocuri Partners.Bitcoin.com, pe de altă parte, se plătesc în fiecare zi. În timp ce plățile se limitează la Bitcoin, puteți obține mai rapid profitul. Nu există limite stabilite cu acest lucru program de sesizare Bitcoin.

Afiliere Contact Manager și Asistență

Această comparație Intertops vs Games.Bitcoin.com afiliate nu este completă fără a aborda caracteristicile de asistență. Ambii au manageri dedicați pentru toți partenerii. Dacă doriți să discutați sau să faceți modificări, puteți lua legătura cu reprezentanții.

Verdict

În timp ce ambele au caracteristici de top, fiecare are propriile sale slăbiciuni. Unul dintre punctele slabe ale Games.Bitcoin.com este lipsa de instrumente de marketing disponibile. Partenerii pot face, de asemenea, mai multe oferte de venituri. Cu toate acestea, este fiabilă, demnă de încredere și poate aduce profituri.

Pe o altă notă, Intertops poate adăuga o opțiune de plată Bitcoin. Chiar dacă selecția de plată este mai mare decât cealaltă, este întotdeauna un lucru bun să aveți această opțiune la dispoziție.

În ansamblu, afiliații Intertops vs Games.Bitcoin.com afișează un meci dur. Ambele mărci prezintă calități promițătoare și vă pot ajuta să vă atingeți obiectivele. Întotdeauna rețineți funcțiile și funcțiile pe care le căutați și alegeți un brand care să se potrivească cel mai bine nevoilor dvs.