Intertops vs Games.Bitcoin.com Affiliates

Vår Bitcoin casino affiliate jämförelse Sidor lovar ingenting annat än riktig info. Detta ger dig tydliga detaljer från början till slut. Ta reda på vilka av de två som fungerar bättre med din stil. Håll dig stillad när vi placerar Intertops vs Games.Bitcoin.com-affiliates under rampljuset för den här matchningen.

Intertops vs Games.Bitcoin.com affiliates

Intertops erbjuder ett program som syftar till att få det bästa. Det är hem för ett bibliotek med vadslagningsspel och en online sportsbook. Bortsett från kul och belöningar kan du komma ut ur spelen när du vinner, du kan också öka dina bankruller genom att använda Bitcoin casino affiliate program.

På andra sidan är Games.Bitcoin.com. Webbplatsen är känd för sina klassiska bordsspel och slots. Annat än underhållning kan du också gå med i sitt affilierade program. På så sätt kan du lägga till en annan inkomstkälla som går din väg. Det här är ett surefire sätt och roligt sätt för alla att börja tjäna.

Inkomstdelning

Intäktsandel är alltid ett hett ämne för alla partner. Detta avgör hur mycket du kan tjäna på en månad eller en vecka. Det här är anledningen till att denna Intertops vs Games.Bitcoin.com affiliatesskrivning täcker intäktsdelen först.

Intertops affiliate program Startar nya partners med en 20% -sats. Du får detta för den första $ 20,000 värdet av vinster du får från dina spelare. Lägg till $ 10,000 till detta och öka hastigheten med 5%. Lägg till ytterligare $ 10,000 till din totala vinst och din del går upp till 30%. Du kan få räntorna upp till 35% när du börjar ta in mer vinstmängder. Detta gäller alla partner som ingår i intertops.

För Games.Bitcoin.com-partners finns det bara ett sätt att dra nytta av programmet. Bjud in spelare och tryck din ränta hela vägen till 25%. Kom ihåg att innan du kan nå detta måste du börja med en initial 5% -sats. Games.Bitcoin.com affiliate program Kan du börja tjäna vinster på små sätt.

Marketing verktyg och lösningar

Intertops vs Games.Bitcoin.com-affiliates tar kampen hela vägen till lösningarna. Det här är verktyg som du behöver för att krydda dina webbplatser och förbättra bekvämligheten.

Intertops erbjuder banners, länkar och en instrumentbräda. Du kan använda dessa för att locka fler spelare. Under tiden spelar Games.Bitcoin.com användare bara referenslänkmetoden och en adresslista. Om du vill ha mer promo-material, blir du bättre med Intertops.

kommissionens Utbetalning

Denna Intertops vs Games.Bitcoin.com affiliates jämförelse täcker också viktiga utbetalningsdetaljer. Intertops har ett vänligt minimum av $ 10 krävs innan du kan få dina utbetalningar. Du kan hävda ditt inkomster i slutet av varje månad med olika betalningsmetoder.

Games.Bitcoin.com-partner får å andra sidan betalt varje dag. Medan betalningar är begränsade till Bitcoin, får du utbetalning av dina vinster oftare. Det finns inga gränser med detta Bitcoin remiss program.

Affiliate Manager Kontakt och support

Denna Intertops vs Games.Bitcoin.com affiliates jämförelse är inte komplett utan att ta itu med supportfunktionerna. Båda har dedikerade chefer för alla partner. Om du vill diskutera eller göra några ändringar kan du komma i kontakt med representanterna.

Dom

Medan båda har topprankningsfunktioner, har alla sina egna svagheter. En av de svaga punkterna i Games.Bitcoin.com är dess brist på marknadsföringsverktyg som finns tillgängliga. Partners kan också göra med fler intäkterbjudanden. Trots dessa är det pålitligt, pålitligt och det kan ge vinster.

I en annan anteckning kan Intertops lägga till ett Bitcoin-betalningsalternativ. Även om betalningsvalet är större än det andra är det alltid bra att få det här alternativet tillgängligt.

Sammantaget visar Intertops vs Games.Bitcoin.com affiliates en hård match. Båda varumärkena visar lovande kvaliteter och de kan hjälpa dig att nå dina mål. Tänk alltid på de funktioner och funktioner du letar efter och välj ett varumärke som passar dina behov bäst.

Lär dig mer om fördelarna med Bitcoin Casino Tillhörighet